Upravni odbor

PREDSJEDNIK DRUŠTVA: Ivan Mesarić (ml.)

DOPREDSJEDNIK: Horvat Željko

TAJNIK I BLAGAJNIK: Glavak Vladimir

PREDSJEDNIK TAKMIČARSKE EKIPE: Željko Šupljika

PREDSJEDNIK KOMISIJE ZA PORIBLJAVANJE: Ivan Mesarić (st.)

O nama

Športsko ribolovno društvo "Trnava" Hodošan osnovano je 18. veljače 1962.godine.

Za prvog predsjednika izabran je Đuro Vlahek iz Hodošana. u društvu su bili i ribolovci iz Donjeg Hraščana, donjeg Pustakovca, Goričana i Svetog Jurja u Trnju.

U času osnivanja društvo je brojilo 40 članova. Prilikom obilježavanja 20. godišnjice svoga djelovanja 1982.godine Športsko ribolovo društvo "Trnava" brojilo je 100 seniora, 40 omladinaca i 50 pionira i slovilo kao jedno od aktivnijih ribolovnih društava u Međimurju. do sredine 90-ih godina 20 stoljeća okupljanja člonova za početak ribolovne sezone na Uskrsni ponedjeljak događala su se redovito u Gombakotu i Staroj Muri, a potom na ribnjaku u Hodošanu.

Do 1997. godine članovi ŠRD "Trnava" Hodošan bili su iz svih mjesta općine Donji Kraljevec. Tada su ribolovci iz Palinovca osnovali svoje društvo. Zbog teškog materijalnog stanja 1999. godine došlo je do razdruživanja članstva. Ribolovci Donjeg Hraščana osnovali su svoje ŠRD "Črnec" , a ribolovci Svetoga Jurja u trnju svoje ŠRD "Jezerišće". Tada su ribolovci Hodošana konsolidirali svoje društvo. Na ribnjaku u Hodošani, na betonskoj je podlozi montiran kiosk koji je poslužio kao osnova za Ribički dom. dobrovoljnim radom i donacijama članova društva Ribički dom je posve uređen, a od 2002. godine ima i električni priključak. Iste godine svečano je proslavljena 40. godišnjica osnutka. u 2003. godini društvo je imalo 79 članova.

Članovi "Trnave" brinu se o okolišu. Uređuju ga i čuvaju. Redovito poribljavaju vode koje su im dodjeljene na upravljanje. Organiziraju klupska ribolovna natjecanja. U 2002. godini oformljena je natjecateljska ekipa koja se natjeće u 2. županijskoj ligi u lovu ribe udicom na plovak.

Imaju dobre odnose s ostalim ribolovnim društvima u općini Donji Kraljevec, te s Lovačkim društvom "Fazan" Hodošan i Zaštitarsko-ekološkom udrugom "Prode" Hodošan, osobito na uređenju Sportsko-rekreacijskog centra "Prode" u Hodošanu.